Asset 1

Diensten- en zorgaanbod

Lees voor Stoppen

Wie zijn we?
TWB Thuiszorg met Aandacht is dé specialist op het gebied van thuiszorg in West-Brabant. Al ruim 100 jaar verwelkomen mensen ons in huis, dag in dag uit. We zorgen ervoor dat onze cliënten zo veilig mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Dat kan dankzij ons brede aanbod aan hulpmiddelen en diensten.

Hieronder vindt u ons diensten- en zorgaanbod.

Waar staan we voor?
Onze medewerkers hebben de kennis, deskundigheid en het netwerk om de zelfredzaamheid te verbeteren. Wat wél kan staat centraal, wat niet meer gaat vullen we aan. Waar het slim is om krachten te bundelen, doen we dat en werken we samen. Zo houden we de thuiszorg toegankelijk voor iedereen die hier een beroep op moet doen in West-Brabant.

We halen ook het beste uit onze medewerkers. Zij werken in wijkteams waarin alle zorgniveaus zijn vertegenwoordigd. Zo stemmen zij hun werkzaamheden af op de wensen en behoeften van de cliënt. Een wijkverpleegkundige bewaakt de kwaliteit van zorg en stelt een zorgplan op.
Onze medewerkers zijn professionals en blijven dat door continue scholing.

Waar zorgen wij?
Met 2000 medewerkers zijn we letterlijk thuis in West-Brabant. We maken kennis met de naasten van onze cliënten, werken samen met onder andere hun huisartsen, andere zorgverleners en specialisten. Onze wijkverpleegkundigen zijn de schakel tussen onze cliënten, andere professionals en partners in de wijk. Zo kunnen we vroegtijdig inspelen op signalen en zijn we in staat direct de juiste zorg op de juiste plek te leveren.

In de factsheet hieronder vindt u ons volledige diensten- en zorgaanbod en het werkgebied van TWB.

Tekstgrootte aanpassen