Asset 1

Digitaliseren van cliënt- en medewerkers processen

Lees voor Stoppen

Bij TWB ontzorgen we de zorg onder andere ook door de inzet van elektronische toedienregistratiesysteem Medimo, de koppeling met een cliënt eigen Persoonlijk Gezondheidsdossier (PGO) en Robotic Process Automation.

Medimo

Met het elektronische toedienregistratiesysteem Medimo kunnen we beter samenwerken en zorg op maat aanbieden. Het platform voorkomt medicatiefouten door automatisch mogelijke fouten of interacties tussen medicijnen te signaleren. Binnen dit project onderzoeken we ook medicatie (zelf)management en verschillende opties voor medicatieondersteuning, aangezien de medicijndispenser niet voor iedereen geschikt is en onnodige storingen kan veroorzaken.

Lees voor Stoppen

Persoonlijk Gezondheidsdossier (PGO)

Een Persoonlijk Gezondheidsdossier (PGO) is een digitaal platform dat individuen in staat stelt om hun eigen gezondheidsinformatie op één plek te beheren, te raadplegen en te delen met zorgverleners.

Lees voor Stoppen

Robotic Process Automation (Truus)

Een ander voorbeeld van digitalisering is het aanpakken van de administratieve last bij de aanmelding van een cliënt. Hier zetten we bij TWB Robotic Process Automation in door middel van de virtuele medewerker Truus.

Tekstgrootte aanpassen