Asset 1

Passie voor de zorg? Kom werken en/of leren bij TWB!

Lees voor Stoppen

Maak kennis met TWB

TWB Thuiszorg met Aandacht is een ambitieuze en innovatieve thuiszorgorganisatie in de regio West-Brabant! De zorg is steeds in ontwikkeling en TWB speelt daarop in, waarbij de kwaliteit van zorg en aandacht voor onze cliënten en onze medewerkers centraal staan!

Voor ons als thuiszorgorganisatie is het door de komst van het coronavirus een uitdaging om de zorg, die noodzakelijk is voor cliënten thuis, te blijven verlenen. Ter ondersteuning van de ziekenhuizen en voor het in isolatie kunnen verzorgen en verplegen van cliënten met (een verdenking van) corona hebben we een speciaal team opgericht, het viraal team. Hiermee zijn wij de eerste zorgorganisatie met een extramuraal cohort en inmiddels testen we nu ook kwetsbare cliënten thuis. Door het opzetten van het viraal team en de mogelijkheid om kwetsbare cliënten thuis te testen heeft de reguliere zorg continue doorgang kunnen vinden én gaan we de verdere verspreiding van het virus tegen. Dit heeft TWB bereikt door samenwerking en daadkracht tussen het bestuur en medewerkers.

Wij bij TWB Thuiszorg met Aandacht doen het anders en behalen daar opvallende resultaten mee! Deze resultaten behouden we niet voor onszelf maar die delen we met iedereen. Op deze manier laten we zien dat we het gewoon doen: #wijdoenhet!

Leiderschap is binnen TWB een belangrijke pijler. Vanaf 2019 hebben wij de functies senior-wijkverpleegkundige en senior-casemanager dementie opgezet. Leidinggevende posities waar je integraal verantwoordelijk bent voor een team, maar ook meedraait in het werkveld. Deze vorm van leiderschap is niet onopgemerkt gebleven en daarvoor hebben we een eervolle vermelding ontvangen tijdens de HR Zorg Award 2019. Een erkenning waar we als TWB trots op zijn.

#WIJDOENHET!

Mogelijkheden binnen TWB

TWB biedt jou uitdagende functies waarbij je persoonlijke ontwikkeling centraal staat!

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou binnen TWB klik dan hier om te ontdekken welke functies TWB te bieden heeft. Ook krijg je hier een indruk hoe een werkdag er bij ons uitziet.

Heb je nog vragen of wil je weten hoe jouw loopbaan er bij TWB uit kan komen te zien? Bel dan naar de collega’s van onze afdeling Werving & Selectie op telefoonnummer 088 560 2002 of bekijk onze vacatures.

Tekstgrootte aanpassen
Taal aanpassen