Asset 1

Huishoudelijke hulp

Lees voor Stoppen

Huishoudelijke hulp

Wordt het huishouden te zwaar of heeft u zelf weinig tijd om het huis schoon te houden? Dan is een huishoudelijke hulp voor u dé oplossing. Een vaste en gescreende dienstverlener komt u graag wekelijks of tweewekelijks helpen met verschillende werkzaamheden in huis, denk aan:

  • Stoffen
  • Stofzuigen en dweilen
  • Schoonmaken sanitair
  • Schoonmaken keuken

De particuliere huishoudelijke hulp is als aanvulling op de thuiszorg. U heeft geen Wmo-indicatie nodig.

Wat zijn de kosten?
Onze externe samenwerkingspartner kan u verder informeren over de kosten. De kosten zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. U heeft geen Wmo-indicatie nodig voor een particuliere huishoudelijke hulp. Vrijblijvend komt een contactpersoon uit de regio bij u langs om uw wensen te bespreken omtrent de huishoudelijke hulp, alvorens er voor u op zoek wordt gegaan naar een geschikte dienstverlener.

Huishoudelijke hulp aanvragen
Voor particuliere huishoudelijke hulp werken we samen met UWassistent. Bij UWassistent staan uw wensen voorop. Daarom werkt UWassistent met vaste contactpersonen uit de regio die samen met u bespreken waar u ondersteuning bij nodig heeft. De contactpersoon uit uw regio komt graag bij u thuis langs om in een vrijblijvend gesprek uw wensen te bespreken. Daarna wordt er voor u gezocht naar een passende dienstverlener. Interesse in een van de diensten van UWassistent? Vul dan het contactformulier in of bel naar 085 2013 072 (graag hierbij TWB vermelden).

Tekstgrootte aanpassen