Asset 1

Gespecialiseerde zorg en ondersteuning

TWB biedt gespecialiseerde zorg en ondersteuning bij:

 • CVA: onze CVA consulenten begeleiden mensen en hun naasten die een beroerte (CVA) hebben doorgemaakt en adviseren hen hoe om te gaan met de gevolgen hiervan op het dagelijks leven.

  Contactgegevens:
  cvaconsulent@twb.nl of 088 560 2204

 • Dementie: onze casemanagers dementie zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met (beginnende) dementie én hun naasten.

  Contactgegevens:
  casemanagerdementie@twb.nl
  Regio Mark & Vliet (Roosendaal, Moerdijk, Halderberge, Rucphen en Etten-Leur): 088 560 2201
  Regio Brabantse Wal (Steenbergen, Woensdrecht en Bergen op Zoom): 088 560 2202

 • Diabetes: de diabetesverpleegkundigen bieden ondersteuning aan mensen met diabetes, o.a. bij het instellen op insuline.

  Contactgegevens:
  diabetesverpleegkundige@twb.nl of 088 560 2205

 • Longziekten: de longverpleegkundigen ondersteunen mensen met astma, COPD en longemfyseem bij het omgaan met hun ziekte in het dagelijks leven en adviseren bij medicatiegebruik (inhalatiemedicatie, vernevel- en zuurstoftherapie).

  Contactgegevens:

  longverpleegkundigen@twb.nl of 088 560 2206

 • Parkinson: de parkinsonverpleegkundigen begeleiden mensen met Parkinson en hun naasten bij het ziekteproces en stemmen de zorginzet met alle samenwerkingspartners af.

  Contactgegevens:

  parkinsonverpleegkundigen@twb.nl of 088 560 2207

 • Urologie-, continentie-, en stomazorg: de urologie-, continentie- en stomaverpleegkundige is gespecialiseerd in vragen rondom urologie (urinewegen), continentie en stomazorg. Zij adviseert en ondersteunt bij het kiezen van het juiste incontinentie- of stomamateriaal.

  Contactgegevens:

  UCSverpleegkundige@twb.nl of 088 560 2209

 • Wondzorg: onze wondverpleegkundigen begeleiden en adviseren cliënten bij complexe wonden en ondersteunen collega’s die de reguliere wondzorg uitvoeren.

  Contactgegevens:
  wondverpleegkundige@twb.nl of 088 560 2210

 • Leefstijl en diëtetiek: de diëtisten van TWB begeleiden verschillende doelgroepen: zuigelingen, kinderen, ouders, volwassenen en 65-plussers. Voor mensen die gezond zijn en dat graag willen blijven, maar ook voor mensen met medische klachten of een allergie.

  Contactgegevens:

  dietisten@twb.nl of 088 560 2200

Hieronder vindt u het werkgebied van TWB.

Tekstgrootte aanpassen
Taal aanpassen