Asset 1

Gespecialiseerde zorg en ondersteuning

TWB biedt gespecialiseerde zorg en ondersteuning bij:

 • CVA: onze CVA consulenten begeleiden mensen en hun naasten die een beroerte (CVA) hebben doorgemaakt en adviseren hen hoe om te gaan met de gevolgen hiervan op het dagelijks leven.

  Contactgegevens voor verwijzers:
  cvaconsulent@twb.nl of 088 560 2087

 • Dementie: onze casemanagers dementie zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met (beginnende) dementie én hun naasten.

  Contactgegevens voor verwijzers:
  casemanagerdementie@twb.nl
  Regio Mark & Vliet (Roosendaal, Moerdijk, Halderberge, Rucphen en Etten-Leur): 088 560 2087
  Regio Brabantse Wal (Steenbergen, Woensdrecht en Bergen op Zoom): 088 560 2087

 • Diabetes: de diabetesverpleegkundigen bieden ondersteuning aan mensen met diabetes, o.a. bij het instellen op insuline.

  Contactgegevens voor verwijzers:
  diabetesverpleegkundige@twb.nl of 088 560 2087

 • Longziekten: de longverpleegkundigen ondersteunen mensen met astma, COPD en longemfyseem bij het omgaan met hun ziekte in het dagelijks leven en adviseren bij medicatiegebruik (inhalatiemedicatie, vernevel- en zuurstoftherapie).

  Contactgegevens voor verwijzers:
  longverpleegkundigen@twb.nl of 088 560 2087

 • Parkinson: de parkinsonverpleegkundigen begeleiden mensen met Parkinson en hun naasten bij het ziekteproces en stemmen de zorginzet met alle samenwerkingspartners af.

  Contactgegevens voor verwijzers:
  parkinsonverpleegkundigen@twb.nl of 088 560 2087

 • Urologie-, continentie-, en stomazorg: de urologie-, continentie- en stomaverpleegkundige is gespecialiseerd in vragen rondom urologie (urinewegen), continentie en stomazorg. Zij adviseert en ondersteunt bij het kiezen van het juiste incontinentie- of stomamateriaal.

  Contactgegevens voor verwijzers:
  UCSverpleegkundige@twb.nl of 088 560 2087

 • Wondzorg: onze wondverpleegkundigen begeleiden en adviseren cliënten bij complexe wonden en ondersteunen collega’s die de reguliere wondzorg uitvoeren.

  Contactgegevens voor verwijzers:
  wondverpleegkundige@twb.nl of 088 560 2087

 • Leefstijl en diëtetiek: de diëtisten van TWB begeleiden verschillende doelgroepen: zuigelingen, kinderen, ouders, volwassenen en 65-plussers. Voor mensen die gezond zijn en dat graag willen blijven, maar ook voor mensen met medische klachten of een allergie.

  Contactgegevens voor verwijzers:

  dietisten@twb.nl of 088 560 2087

Hieronder vindt u het werkgebied van TWB.

Tekstgrootte aanpassen