Asset 1

Locaties en contact

Hoe kun je ons bereiken?

 • Verzetten of afzeggen van afspraak
  Verzetten of afzeggen van afspraken vragen we je, zo mogelijk, ruim van tevoren te doen. Voor het verzetten/afzeggen van afspraken op korte termijn (dezelfde of volgende werkdag) bel je naar 088 560 2000 tussen 9.00 – 11.00 uur. Is de afspraak wat verder in de tijd (vanaf 2 werkdagen), ga naar het ouderportaal of stuur een mail naar de locatie; vermeld daarin naam en geboortedatum van je kind en de datum van de afspraak die je wilt wijzigen.
 • Heb je een vraag over een afspraak?
  Bel tussen 9.00 – 11.00 uur naar 088 560 2000. Of stuur een mail naar de locatie; vermeld daarin naam en geboortedatum van je kind en de datum van de afspraak.
 • Heb je vragen over borstvoeding?
  Neem dan contact op met de lactatiekundige via lactatiekundige@twb.nl
 • Vragen over gezondheid, opvoeding en opgroeien?
  Stel je vraag via de ouderchat direct aan de jeugdverpleegkundige. Ze zitten voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en op maandag, dinsdag en donderdag ook in de avond tot 20.30 uur.
 • Lukt het aanmelden via Mijn Kind in Beeld niet voor de vaccinatie(s) tijdens je zwangerschap?
  Je kunt je aanmelden via VaccinatiesTijdensZwangerschap@twb.nl
Lees voor Stoppen

Inloopspreekuren en locatie

Inloopspreekuren op het consultatiebureau
Op sommige locaties is een inloopspreekuur, dat lees je bij de informatie over de locatie. Hier ben je van harte welkom zonder een afspraak te maken. Op andere locaties maak je eerst een afspraak. Mail het consultatiebureau voor de mogelijkheden of vraag het aan de jeugdverpleegkundige. Je kunt hier je kindje extra komen wegen en meten. Ook kun je hier al jouw vragen die te maken hebben met de gezondheid en ontwikkeling van je kindje persoonlijk aan de jeugdverpleegkundige stellen. Hieronder vind je de locaties in jouw gemeente.


of
Tekstgrootte aanpassen