Inloopspreekuren op het consultatiebureau

U bent altijd welkom op één van de inloopspreekuren. Dat kan zonder afspraak. U kunt hier uw kindje extra komen wegen en meten. Ook kunt u hier al uw vragen die te maken hebben met de gezondheid en ontwikkeling van uw kind persoonlijk aan de jeugdverpleegkundige stellen.

Voor professionals

Jeugdgezondheidszorg werkt nauw samen met verschillende professionals op het gebied van kinderen van 0-23 jaar. Deze samenwerking kan voor een individueel kind zijn maar ook voor groepen kinderen of ouders.

Cursussen

Heeft u vragen over opgroeien en opvoeden van uw kind? Of bent u benieuwd naar ervaringen van andere ouders? Dan is een informatieve bijeenkomst , een workshop of een cursus misschien iets voor u en uw partner. De afdeling jeugdgezondheidszorg biedt in diverse gemeenten een breed cursusaanbod.

Kindje op komst

Soms is het prettig om al in je zwangerschap kennis te maken met de jeugdverpleegkundige die jou en je kindje na de geboorte begeleidt op het consultatiebureau.

Oproepschema

In het onderstaande schema kun je precies zien wanneer je wordt uitgenodigd op het consultatiebureau. Je krijgt bij elk bezoek de volgende afspraak mee of je krijgt een uitnodiging per e-mail.

Contact met uw CB

Wilt u uw afspraak verzetten via mail? Dat kan! Hieronder vindt u de e-mailadressen van uw consultatie in uw gemeente.

Sara Huishoudelijke hulp

Vivamus vel ultrices justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Sara