Asset 1

Huishoudelijke ondersteuning

Lees voor Stoppen

Huishoudelijke ondersteuning

Wat is huishoudelijke ondersteuning?
Voor sommige mensen is het niet mogelijk om zelf (alle) huishoudelijke taken uit te voeren, voor korte of lange tijd. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn. Heeft u ook ondersteuning nodig bij het uitvoeren huishoudelijke taken, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Wmo-loket van uw gemeente. We kijken samen naar uw indicatie, wensen en mogelijkheden, zodat u de best mogelijke ondersteuning bij uw huishouden krijgt.

Wat zijn de kosten?
Voor Huishoudelijke ondersteuning heeft u een Wmo-indicatie nodig. Voor Wmo-ondersteuning en Wmo-diensten geldt een eigen bijdrage. Check bij uw gemeente de hoogte van de eigen bijdrage. Heeft u geen Wmo-indicatie of wilt u extra hulp als aanvulling op de reguliere huishoudelijke ondersteuning? Dan kunt u kiezen voor particuliere ondersteuning. Voor meer informatie en de kosten van particuliere ondersteuning kunt u contact opnemen met afdeling Klant & Service van TWB. Zij informeren u over de mogelijkheden en adviseren u graag met de juiste zorgondersteuning. Klant & Service is bereikbaar op telefoonnummer 088 560 2087. Of stuur een mailtje naar info@twb.nl.

Huishoudelijke ondersteuning aanvragen
In onderstaande gemeenten verleent TWB huishoudelijke ondersteuning. U kunt bij het Wmo-loket van uw gemeente een aanvraag indienen.
Let op: Het is belangrijk om uw keuze voor TWB aan te geven bij uw Wmo-loket!

Wanneer u in onderstaande kaart op het bolletje klikt, wordt het telefoonnummer van uw gemeente gelijk zichtbaar.


of
Tekstgrootte aanpassen
Taal aanpassen