Asset 1

Volledig Pakket Thuis

Lees voor Stoppen

Volledig Pakket Thuis

Met zorg op maat langer thuis!

Wilt u graag zolang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving zelfstandig blijven wonen en alle nodige zorg ontvangen zoals in een woonzorgcentrum? Dat kan met het Volledig Pakket Thuis van TWB!

Wat is het Volledig Pakket Thuis (VPT)?
De naam zegt het al, thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving krijgt u het volledig pakket aan zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo kunt u langer zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. We bieden u een pakket op maat aan. De regiehouder stemt samen met de Langer Thuis Verpleegkundige af welke diensten en producten het beste bij u en uw naasten passen. Verandert uw persoonlijke situatie dan veranderen wij met u mee.

Wat bieden wij?
Wij bieden zorg voor uw persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, kunnen u ondersteunen bij uw  maaltijden en het huishouden. Daarnaast ontvangt u passende begeleiding binnen of buiten uw woning, zoals een luisterend oor, het bezoek aan een arts of het doen van boodschappen. Ook kunt u gebruik maken van een dagbegeleiding. Op de momenten dat wij er niet zijn kunt u vertrouwen op een professionele alarmering, zodat wij altijd dichtbij zijn als het nodig is.

Bij het VPT krijgt u een vergoeding voor:

  • Warme- en broodmaaltijden
  • Koffie/thee
  • Verzorging van plat wasgoed (bedlinnen/handdoeken)
  • Abonnementskosten en aansluitkosten personenalarmering

Wat zijn de kosten?
De kosten van het VPT worden betaald vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz). U betaalt naar inkomen een eigen bijdrage. De hoogte van deze bijdrage wordt vastgesteld door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Meer informatie vindt u op de website van het CAK.

Is het Volledig Pakket Thuis iets voor u?
Heeft u een Wlz-indicatie of denkt u hiervoor in aanmerking te komen? Neem dan gerust contact op met het Langer Thuis Team via 088 560 2000 of mail naar  langerthuisteam@twb.nl. Wij geven u graag vrijblijvend advies of helpen bij het aanvragen van een passende indicatie.

Tekstgrootte aanpassen