Asset 1

Dagbehandeling GZSP

Lees voor Stoppen

Dagbehandeling GZSP

Woont u zelfstandig en wilt u werken aan behoud en/of herstel van uw lichamelijke en/of cognitieve conditie en functie? Bijvoorbeeld wanneer u als gevolg van een niet aangeboren hersenletsel zoals een beroerte minder mobiel bent? De dagbehandeling van TWB biedt dan dé uitkomst met ondersteuning, begeleiding en therapieën.

Wat houdt dagbehandeling in?
De behandelingen vinden plaats in een groep of met u alleen.Op de dagbehandeling krijgt u de benodigde behandelingen om bijvoorbeeld te revalideren, om uw vaardigheden te trainen of uw lichamelijke, cognitieve en psychische conditie te verbeteren. Hiervoor bieden we, onder één dak, ondersteuning en (revalidatie)-therapie aan. Ook begeleiden onze professionals u als u mee wilt doen aan het activiteitenprogramma van de dagbegeleiding. Samen met andere deelnemers onderneemt u in groepsverband of individueel activiteiten om uw geheugen te trainen, in beweging te blijven en uw dagelijkse vaardigheden en structuur te behouden.

Een specialist ouderengeneeskunde kijkt samen met u wat u nodig heeft en stelt hiervoor een behandelplan op. Met als doel zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Alle behandelende disciplines werken op locatie samen met de medewerkers van de dagbegeleiding aan uw behandelplan.

Het multidisciplinaire team bestaat uit:

  • Specialist ouderengeneeskunde (Wendy Polling)
  • Regiehouder (wijkverpleegkundige, casemanager NAH)
  • Medewerkers dagbegeleiding
  • Diëtisten van TWB
  • Ergotherapeut (ergotherapie Mol)
  • Fysiotherapeut (Van Broekhoven fysiotherapie)
  • Logopedist (Helmy Brunning)
  • Psycholoog (Annerieke Hoogenberg)

Locatie
Wij bieden dagbehandeling aan op onze locaties in Roosendaal (Lindenburg 12) en Halsteren (Kapelaan Molstraat 48). Deze locaties zijn 5 dagen per week, tussen 09.30 en 16.00 uur geopend.Deze locaties zijn maandag t/m vrijdag open van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Wat zijn de kosten?
Voor dagbehandeling heeft u verwijsbrief nodig van uw huisarts. De kosten voor de dagbehandeling worden vergoed uit uw zorgverzekering. Er geldt hiervoor een eigen risico.

Tekstgrootte aanpassen