Asset 1

Leefstijlloket

Lees voor Stoppen

Gezond leven is belangrijk. Het kan ervoor zorgen dat u niet ziek wordt. Wordt u toch ziek? Dan kan een gezonde leefstijl ervoor zorgen dat een behandeling beter werkt. En het kan u helpen om sneller te herstellen. Bijvoorbeeld na een operatie.

Plan voor een gezonder leven

Daarom heeft Thuiszorg West-Brabant  samen met WijZijn en het Bravis ziekenhuis het Leefstijlloket geopend. U kunt hier terecht om samen met een leefstijlmakelaar te kijken naar hoe gezond u leeft. De leefstijlmakelaar kijkt samen met u naar wat u eet. Of u alcohol drinkt, rookt of drugs gebruikt. Hoeveel u beweegt. Of u voldoende ontspant. Hoe het zit met familie, vrienden en naasten om u heen die u kunnen helpen en ondersteunen. Hierna krijgt u een plan van de makelaar waar precies in staat wat u zelf kunt doen om gezonder te gaan leven. Denk bijvoorbeeld aan een diëtist of fysiotherapeut bezoeken. Bij een sportclub in de buurt gaan. Of een hobby die u bij een vereniging kunt doen.

Het Leefstijlloket is een samenwerking van WestWest, het Bravis ziekenhuis, GGD West-Brabant, WijZijn en Thuiszorg West-Brabant.

 

 

Tekstgrootte aanpassen