Asset 1

Wie zijn wij?

Lees voor Stoppen

TWB Jeugdgezondheidszorg (JGZ) biedt inwoners van de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Rucphen, Moerdijk, Steenbergen en Woensdrecht een complete dienstverlening op het gebied van ouder- en kindzorg. Al tijdens de zwangerschap kan TWB Jeugdgezondheidszorg ondersteuning bieden. Misschien zijn er persoonlijke omstandigheden of vragen, die je al in een vroeg stadium wilt bespreken.

Je kunt vrijwillig kiezen voor jeugdgezondheidszorg. Als ouder heb jij de regie en beslis je wanneer en hoe vaak je een afspraak met ons wilt maken. De ondersteuningsbehoefte wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie, je kind en je gezin.

Vanaf de geboorte kun je rekenen op deskundige ondersteuning van jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en assistentes op het consultatiebureau. Onze medewerkers volgen de groei, ontwikkeling en gezondheid van kinderen van 0 tot 4 jaar. Zij geven op je verzoek voorlichting en advies over gezondheid, opvoeding en opgroeien. Dit gebeurt tijdens bezoeken aan het consultatiebureau en/of huisbezoeken.

Tekstgrootte aanpassen