Asset 1

Cursussen en thema-bijeenkomsten

Lees voor Stoppen

Cursussen en thema-bijeenkomsten

De informatieve bijeenkomsten, workshops en cursussen beantwoorden al jouw vragen over opgroeien en opvoeden van je kindje. Wij bieden in diverse gemeenten een breed cursusaanbod, zoals:

 • Informatiebijeenkomst borstvoeding
  Borstvoeding geven is iets heel natuurlijks. Een goede voorbereiding geeft zelfvertrouwen. Onze lactatiekundige biedt jullie praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding; want ook borstvoeding doe je samen.

 • Bijeenkomst in je zwangerschap
  Moederkindercentrum Bravis organiseert maandelijks een informatieavond over de bevalling, de kraamperiode en de jeugdgezondheidszorg. Daarnaast is er een rondleiding over de kraamafdeling. Deze avonden worden in samenwerking met verloskundige praktijken, kraamcentra en jeugdgezondheidszorg van TWB georganiseerd.

  Voor inwoners van de gemeente Halderberge en Rucphen is er de mogelijkheid een informatieavond over de laatste weken van de zwangerschap, de bevalling, de kraamperiode en de eerste weken samen met je kindje bij te wonen. Deze avonden worden georganiseerd door verloskundigen, jeugdverpleegkundigen en kraamverzorgenden.

 • Peuters opvoeden
  Heb jij een peuter thuis tussen de 2- 4 jaar en worstel jij met verschillende vragen? Doe dan mee aan deze cursus, deelname is gratis!
Fitfabriek Bergen op Zoom

Medewerkers van de F!TFabriek zijn overal in de gemeente te vinden. Er is ondersteuning bij gymlessen, er worden naschoolse activiteiten georganiseerd, de F!TFabriek gaat met verenigingen aan de slag, trekt de wijken in, organiseert gemeente Brede beweegactiviteiten, stimuleert gezonde voeding en heeft daarnaast speciale aandacht voor mensen met een beperking. Ze organiseren verschillende activiteiten. Bekijk de website: www.fitfabriekboz.nl voor het actuele overzicht.

Tekstgrootte aanpassen