Asset 1

Ons keuzeaanbod

Lees voor Stoppen

Jeugdgezondheidszorg is er voor jou en je kind(eren)

Voor toekomstige ouders, maar ook wanneer je kind is geboren kun je een beroep doen op de kennis en deskundigheid van de Jeugdgezondheidszorg van TWB. Onze professionals kijken hoe het met je kind gaat en of het zich goed ontwikkelt. Door deze ontwikkeling goed te volgen en waar nodig een handje te helpen, groeit je kind gezond en veilig op. Hieronder lees je hoe we werken en wat je van ons kunt verwachten. Jouw vragen en jouw behoefte aan ondersteuning zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Vrijwillig aanbod
Als ouder kun je er zelf voor kiezen of je gebruik wilt maken van onze zorg. Onze zorg is vrijwillig en jouw kind staat hierin voorop.
Wanneer je ervoor kiest om geen gebruik te maken van ons aanbod, kijken we samen hoe we hier een vervolg aan kunnen geven. Wel zijn we wettelijk verplicht om op bepaalde momenten, die belangrijk zijn in de ontwikkeling van je kind, contact op te nemen. Dit is tussen de 4de en 7de dag, bij 2 weken, 2 jaar en 4 jaar. Op de leeftijd van 4 jaar wordt de zorg overgedragen aan de GGD West-Brabant.

Tekstgrootte aanpassen