Asset 1

Thuis zonder Zorgen

Lees voor Stoppen

Thuis is waar u op uw best bent. Bij Thuiszorg West-Brabant begrijpen we dat maar al te goed. Daarom ondersteunen we mensen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Jong en oud, in elke fase van het leven. Dankzij onze professionals is opname in een zorginstelling vaak niet nodig. Door onze expertise en steun kunnen cliënten zich prima thuis redden en veilig voelen. Soms met de inzet van slimme digitale oplossingen of extra hulp van familieleden, vrienden of buren. En als het nodig is, bieden wij specialistische zorg, tijdelijk of voor langere tijd. Zo bieden wij zorg en hulp op maat, en blijven bedden in het ziekenhuis en in verpleeghuizen beschikbaar voor mensen die het écht nodig hebben.

Lees voor Stoppen

Innovatieve thuiszorgtechnologie

Het is momenteel geen nieuws dat de toegankelijkheid van de huidige zorgverlening onder druk staat door de vergrijzing van zowel cliëntpopulatie als zorgprofessionals. Ook zien we dat de kosten in de zorg oplopen en erkennen we de wens van cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Hierdoor is het nodig om het ‘arsenaal’ aan ondersteuning uit te breiden, waarbij ook zorg op afstand een waardevolle oplossing blijkt te zijn.

Lees voor Stoppen

Handige hulpmiddelen

Naast zorg op afstand, is er ook een verscheidenheid aan hulpmiddelen beschikbaar om zowel cliënten en mantelzorgers als zorgprofessionals te ondersteunen.

Tekstgrootte aanpassen