Asset 1

Aantrekkelijk werknemers aanbod

Lees voor Stoppen

Om een aanstekelijke werkgever te zijn, ontwikkelt TWB drie waardeproposities die passen bij de interesse, behoefte en levensfase van iedere collega. We ontwikkelen een aanbod dat aansluit op ieders persoonlijke wensen.

We ontwikkelen 3 categorieën aanbod: Stabiliteit en zekerheid, Leren & ontwikkelen, en Vrijheid en flexibiliteit. Specifiek voor mantelzorgers en vrijwilligers ontwikkelen we een passend scholings- en informatieaanbod. We helpen je het juiste aanbod te kiezen dat perfect bij jou past.

Lees voor Stoppen

Traineeship Wijkverpleegkundigen

TWB een traineeship rijker! Een traineeship gericht op hbo-verpleegkundigen die zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk willen ontwikkelen in hun vak, maar ook voor hbo-verpleegkundigen die op basis van ambities willen ontdekken wat TWB hen te bieden heeft.

Lees voor Stoppen

Medewerkers proposities met regie op eigen loopbaan

TWB ontwikkelt drie waardeproposities die elke collega’s interesse, behoefte en levensfase weerspiegelen. We bieden ontwikkelingskansen op maat en streven naar persoonlijke groei, wat zorgt voor betere zorg, personeelsbehoud en professionele ontwikkeling.

Tekstgrootte aanpassen