Asset 1
TWB vertelt

Bij TWB combineer ik mijn zorghart met mijn gezin!

Danielle Tolenaars Verpleegkundige
Lees voor Stoppen

‘Eerst breng ik mijn oudste zoon naar school en de jongste naar een gastouder, dan rijd ik mijn zorgroute en voordat de school uit is, ben ik klaar en haal ik de kinderen weer op’. Zo ziet de werkdag van Danielle Tolenaars bij TWB eruit. Ze is moeder van twee zoontjes en werkt 18 jaar in de zorg. Om haar werk als verpleegkundige te kunnen blijven combineren met haar gezin, ging ze op zoek naar een flexibele werkgever. En ze vond de oplossing! Het papa- en mamacontract: een dienst van 9.00 tot 15.00 uur bij TWB.

Uitdaging
Bij Danielle staat haar gezin op nummer 1. Toen haar oudste zoon voor het eerst naar school ging, stond ze voor een uitdaging. ‘Hoe kan ik mijn zoon naar school brengen en weer ophalen als we beiden onder schooltijd werken. Mijn partner heeft een eigen bedrijf en is veel van huis. Daarom ging ik op zoek naar een baan waarbij ik mijn passie voor de zorg kan combineren met mijn gezin. Bij TWB vond ik wat ik zocht’.

Werken in de thuiszorg
‘Achter elke deur schuilt een nieuwe uitdaging als je werkt in de thuiszorg. Je hebt veel vrijheid en gaat zelfstandig op pad. In het verpleeghuis was dit anders. Het gevoel dat je een huishouden draait en de dagindeling was iedere dag hetzelfde. Je haalt mensen uit bed, geeft ze eten en je zorgt ervoor dat ze bezig blijven. Nu kom ik echt ergens voor en daar zijn de mensen blij mee. Dat maakt het werken in de thuiszorg voor mij heel leuk’, aldus Danielle.

Voordat ze in het verpleeghuis ging werken, werkte ze ook al 15 jaar in de thuiszorg. De thuiszorg was haar dus niet vreemd. De invulling van de verpleegkundige functie bij TWB was wel nieuw voor haar. ‘Ik ben verpleegkundige, maar bij mijn vorige werkgevers verleende ik bijna geen verpleegkundige handelingen. Bij TWB doe ik niets anders en mag doen waarvoor ik ben opgeleid’.

Interesse?
TWB biedt op dit moment in de regio’s Halderberge en Etten-Leur een papa-en mamacontract aan in de functie van verzorgende IG en verpleegkundige. Wil jij dus net als Daniëlle je kinderen van en naar school kunnen brengen en heb je ook een hart voor de thuiszorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga snel naar www.werkenbijtwb.nl en solliciteer. Op onze vacaturesite vind je alle vacatures in en rondom jouw woonplaats. Bij vragen kun je ons bereiken via werken@twb.nl of 088 560 2002.

Nieuwsgierig of de thuiszorg ook iets voor jou is? Kom dan naar ons event ‘Ontdek de thuiszorg’ a.s. 16 maart om 19.00 uur op het hoofdkantoor van TWB. Meer informatie en aanmelden kan via www.twb.nl/ontdek-de-thuiszorg

Tekstgrootte aanpassen