Verwijzers

Op deze pagina vindt u informatie over thuisbegeleiding en wat TWB hierin kan betekenen. Want als mensen door omstandigheden of ziekte in de problemen zijn geraakt, en de grip op het dagelijks leven verliezen, lukt het ze niet altijd om hier zelfstandig weer uit te komen. Thuisbegeleiding van TWB biedt praktische, psychosociale hulp aan huis om de zelfredzaamheid en participatie van deze mensen te vergroten.

Clienten/Mantelzorgers

Thuisbegeleiding is een laagdrempelige en praktische vorm van begeleiding voor mensen die de grip op het dagelijks leven (dreigen te) verliezen. Denk hierbij aan gezinnen met opvoedkundige problemen, psychiatrische patiënten, mensen met een verstandelijke beperking, alleenstaanden in een kwetsbare situatie en dementerenden. Onze Thuisbegeleiders helpen u bij het structureren van het dagelijks leven. Daarnaast bevorderen zij de zelfredzaamheid en wijzen ze de weg om uw sociale netwerk te versterken.

Gemeenten

Op deze pagina vindt u informatie over thuisbegeleiding en wat TWB hierin voor u en uw inwoners kan betekenen. Want als mensen door omstandigheden of ziekte in de problemen zijn geraakt, en de grip op het dagelijks leven verliezen, lukt het ze niet altijd om hier zelfstandig weer uit te komen. Thuisbegeleiding van TWB biedt praktische, psychosociale hulp aan huis om de zelfredzaamheid van deze mensen te vergroten.

Sara Huishoudelijke hulp

Vivamus vel ultrices justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Sara