Asset 1

Passie voor de zorg? Kom werken en/of leren bij TWB!

Lees voor Stoppen

Werken bij TWB

Onze cliënten willen het liefst zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De zorgprofessionals van TWB spelen daarbij een cruciale rol. In de huishouding, bij de verzorging en in de verpleging. Zij komen dagelijks bij heel veel mensen over de vloer. En dragen zo direct bij aan het welzijn en levensgeluk van anderen. Dat maakt ons werk juist zo boeiend. Want werken in de zorg betekent dat geen dag hetzelfde is. Elke situatie en iedere cliënt is weer anders. Dat vraagt om collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een passie om anderen te willen helpen én een flexibele instelling. Werken bij TWB levert je unieke ervaringen op. Het betekent werken met je hoofd, je handen én je hart.

De beste thuiszorg in West-Brabant
Al meer dan 100 jaar staat TWB voor de beste thuiszorg in West-Brabant. Wij zijn een begrip in de regio en dat komt niet alleen onze cliënten en mantelzorgers ten goede. Ook onze medewerkers zetten hun talenten maximaal in voor het bereiken van persoonlijke en organisatiedoelstellingen. De medewerkers van TWB hebben plezier in hun werk, leren van en met elkaar en worden gestimuleerd om door te groeien.

Aan de slag bij TWB?
Als TWB-medewerker voel je je niet alleen verbonden met cliënten, ook met onze organisatie. Dat vinden wij belangrijk. Want ook al werk je veelal zelfstandig (je bent eigen baas en rijd je eigen routes), je kunt altijd bij je collega’s terecht. En zij bij jou. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn binnen de beste thuiszorgorganisatie van West-Brabant? Neem vandaag nog contact met ons op. Grote kans dat jij op korte termijn jouw talenten kunt inzetten voor anderen én ook zelf door kunt groeien.

Tekstgrootte aanpassen
Taal aanpassen