Werken bij TWB

Als TWB medewerker kom je dagelijks bij onze cliënten achter de voordeur. Je komt in verschillende situaties en hierdoor wordt er steeds iets anders van je verwacht. Dit vraagt om professionaliteit, flexibiliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij TWB krijg je de kans om jouw talent te laten zien en door te groeien.

Het team van Werving & Selectie bestaat uit 5 Recruiters die dagelijks op zoek zijn naar enthousiaste nieuwe collega’s. Natuurlijk is het belangrijk dat je over de juiste diploma’s beschikt, maar wij zijn vooral geïnteresseerd in jouw motivatie en competenties. Je voert met ons het eerste kennismakingsgesprek en bij een positieve uitkomst maak je nader kennis met de organisatie en collega’s.

Ook wanneer je al werkzaam bent bij TWB blijven we graag in gesprek met je over je werkzaamheden en ambities. Je thuis voelen binnen de organisatie waar je werkt, een afwisselende baan en met plezier naar je werk gaan is ontzettend belangrijk! Wij luisteren naar onze medewerkers en bespreken samen welke functie en dienstverband het meest passend is.

Flexibel werken zoals het jou uitkomt?

TWB Thuiszorg met Aandacht beschikt over een interne flexpool, die bestaat uit een groot aantal flexibele medewerkers en vakantiekrachten. Gedurende het hele jaar, maar voornamelijk tijdens vakantieperiodes, maakt TWB gebruik van deze flexibele medewerkers. Als medewerker van de flexpool heb je absolute vrijheid en kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Je ontvangt van ons een 0-urencontract (oproepovereenkomst) en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Zo kun je je werk afstemmen op je privé situatie of naast je studie een centje bijverdienen en ervaring opdoen.

Kijk snel bij onze vacatures of wij een passende functie voor jou beschikbaar hebben!

Staat er nu niks voor jou tussen, of wil je graag in gesprek over de mogelijkheden? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar werken@twb.nl. Of bel ons op 088-5602002.

Bekijk al onze vacatures

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan al onze vacatures en solliciteer direct.

Leren bij TWB

Onze medewerkers vormen de spil in onze organisatie. Ons succes is immers grotendeels te danken aan de inzet en het enthousiasme van de medewerkers. Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal functioneert bieden we volop mogelijkheden om door te groeien en je verder te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Dat wil zeggen dat onze organisatie naast het bieden van stageplaatsen en het aanbieden van opleidingen voor medewerkers, we ook individuele ontwikkeling van medewerkers bevorderen. Dit door het aanbieden van trainingen en/of cursussen. TWB heeft een professioneel en deskundig team opleidingen. Zij bieden al onze medewerkers persoonlijke begeleiding, dit door een werkbegeleider op de werkvloer en een praktijkbegeleider als coach en om de procesgang te bewaken. Er wordt veel aandacht besteed aan de wijze waarop je de leerstof en je stageopdrachten verwerkt. Je kunt dan ook rekenen op een goede, professionele begeleiding. Het team opleidingen staat altijd voor jou klaar.

Digitaal leerplein

Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal functioneert en bekwaam blijft in de uitvoering van voorbehouden en risicovolle handelingen, biedt TWB Thuiszorg met Aandacht de mogelijkheid om middels het TWB leerplein op een leuke, digitale en interactieve manier bezig te zijn met het up-to-date houden van de handelingen binnen zijn/haar kwalificatieniveau. Dit bestaat uit een theoretische gedeelte welke volledig binnen de digitale leeromgeving uitgevoerd wordt en afgesloten wordt met een kennistoets. Hierna volgt een praktische toetsing door een van onze enthousiaste trainers. Wanneer beiden met een voldoende zijn afgerond volgt er automatisch een bekwaamheidsverklaring in het portfolio van de medewerker. Deze nieuwe manier van leren is voor velen een uitdaging maar veel medewerkers zijn enthousiast hierover.

Waarom bekwaam zijn en blijven? Als organisatie willen we alleen maar hoogkwalitatieve bieden en daarbij is het bekwaam zijn en blijven in de uitvoering van voorbehouden en risicovolle handelingen een vereiste. Voorbehouden en risicovolle handelingen zijn aan (landelijke) veranderingen/regels/wetgeving onderhevig. Dus ook wanneer je denkt alles te kennen en te kunnen, zou het zomaar kunnen zijn dat er nieuwe landelijke richtlijnen/veranderingen zijn waar je als professional van op de hoogte hoort te zijn.

Neem een kijkje achter de schermen bij TWB. Samen zorgen we voor een glimlach op het gezicht van onze cliënten. Dit doen we al ruim 100 jaar, dag in dag uit!

Sara Huishoudelijke hulp

Vivamus vel ultrices justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Sara