Werken bij TWB

Onze cliënten willen het liefst zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De zorgprofessionals van TWB spelen daarbij een cruciale rol. In de huishouding, bij de verzorging en in de verpleging. Zij komen dagelijks bij heel veel mensen over de vloer. En dragen zo direct bij aan het welzijn en levensgeluk van anderen. Dat maakt ons werk juist zo boeiend. Want werken in de zorg betekent dat geen dag hetzelfde is. Elke situatie en iedere cliënt is weer anders. Dat vraagt om collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een passie om anderen te willen helpen én een flexibele instelling. Werken bij TWB levert je unieke ervaringen op. Het betekent werken met je hoofd, je handen én je hart.

De beste thuiszorg in West-Brabant
Al meer dan 100 jaar staat TWB voor de beste thuiszorg in West-Brabant. Wij zijn een begrip in de regio en dat komt niet alleen onze cliënten en mantelzorgers ten goede. Ook onze medewerkers zetten hun talenten maximaal in voor het bereiken van persoonlijke en organisatiedoelstellingen. De medewerkers van TWB hebben plezier in hun werk, leren van en met elkaar en worden gestimuleerd om door te groeien.

Aan de slag bij TWB?
Als TWB-medewerker voel je je niet alleen verbonden met cliënten, ook met onze organisatie. Dat vinden wij belangrijk. Want ook al werk je veelal zelfstandig (je bent eigen baas en rijd je eigen routes), je kunt altijd bij je collega’s terecht. En zij bij jou. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn binnen de beste thuiszorgorganisatie van West-Brabant? Neem vandaag nog contact met ons op. Grote kans dat jij op korte termijn jouw talenten kunt inzetten voor anderen én ook zelf door kunt groeien.

Bekijk al onze vacatures

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan al onze vacatures en solliciteer direct.

Leren bij TWB

Heb jij interesse om in de zorg te werken, maar heb je nog geen zorgdiploma? Wil je daarnaast niet meer naar school, maar meteen leren in de praktijk? Ben jij leergierig, zelfstandig en sta je sterk in je schoenen? Dan is ‘Samen Leren in de Wijk’ bij TWB iets voor jou!

Wil je leren in de praktijk?
Bij TWB is het mogelijk een opleiding te volgen waar jij regie hebt over je eigen leerproces. Als collega in opleiding leer je in de praktijk en bepaal jij je eigen tempo. Deze vorm van leren noemen wij ‘Samen Leren in de Wijk’. De basis voor deze onderwijsvorm zijn jouw talenten en de situaties die je in de praktijk tegenkomt. Vanaf je eerste werkdag kom je bij cliënten thuis, die jouw hulp nodig hebben. Over de vraagstukken uit je eigen praktijk haal je kennis in de werkplaatsen. In deze werkplaatsen krijg je professionele begeleiding van docenten, coaches en vakspecialisten gericht op jouw vragen en je persoonlijke ontwikkeling. Zo leren we van en met elkaar!

Deze manier van leren doen we samen met de zorgorganisaties Surplus en DAT. Je ontvangt aan het einde van je opleiding een erkend mbo-diploma.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Je bent altijd van harte welkom om mee te lopen in de praktijk of een kijkje te komen nemen op één van de werkplaatsen. Laat het ons weten via 088 560 2002. Op dit telefoonnummer kun je ons ook bereiken als je meer informatie wil over de verschillende opleidingsmogelijkheden binnen TWB.

Wil jij doorgroeien en je verder ontwikkelen binnen TWB?
Maar wil je niet meer de schoolbanken in? Dan hebben wij de oplossing voor jou: ‘Samen Leren in de Wijk’.

Jij als medewerker vormt de spil van onze organisatie. Ons succes is te danken aan de dagelijkse inzet en het enthousiasme van jou en jouw collega’s. Om te zorgen dat iedereen optimaal functioneert en met plezier aan het werk gaat, bieden we volop mogelijkheden om door te groeien en je verder te ontwikkelen, op professioneel en persoonlijk vlak. Eén van die mogelijkheden is het volgen van een opleiding. Hierbij kun je denken aan de opleiding voor Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende C, Verzorgende IG (/MMZ), Mbo-verpleegkundige, maar ook bijvoorbeeld Hbo-verpleegkundige. Als je wilt, kun je bij TWB dus telkens een stapje hogerop. Dat houdt je werk afwisselend en uitdagend!

Wil je leren in de praktijk?
Wanneer je al een aantal jaar werkt is het vaak lastig om terug de schoolbanken in te gaan. Leren in de praktijk is dan een stuk gemakkelijker. Binnen TWB bieden we ‘Samen Leren in de Wijk’ aan. Als collega in opleiding leer je in de praktijk en bepaal jij je eigen tempo. De basis voor deze onderwijsvorm zijn jouw talenten en de situaties die je in de praktijk tegenkomt. Over de vraagstukken uit je eigen praktijk haal je kennis in de werkplaatsen. In deze werkplaatsen krijg je professionele begeleiding van docenten, coaches en vakspecialisten gericht op jouw vragen en je persoonlijke ontwikkeling. Zo leren we van en met elkaar!

Deze manier van leren doen we  samen met de zorgorganisaties Surplus en DAT. In samenwerking met opleidingsinstituut STOC leer je het vak in de praktijk en ontvang je aan het einde van je opleiding een erkend diploma.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op één van de werkplaatsen. Laat het ons weten via 088 560 2002. Op dit telefoonnummer kun je ons ook bereiken als je meer informatie wil over de verschillende (opleidings)mogelijkheden binnen TWB.

Wil je toch liever de schoolbanken in?
Sommige opleidingen, zoals de opleiding tot Hbo-verpleegkundige, zijn nog niet te volgen via ‘Samen leren in de Wijk’. Dan biedt een reguliere opleiding de oplossing.

Heb je interesse?

Op 21 oktober 2019 kun je TWB ontmoeten tijdens het event ‘Binnen 24 uur een baan’. Tijdens het event kun je op een snelle manier kennis maken met de mogelijkheden binnen TWB. Ga op speeddate, ontdek de verschillende functies en loop een dag mee in de praktijk. Ook wanneer je nog niet over de juiste diploma’s beschikt ben je van harte welkom!

Voor wie: voor iedereen met interesse in werken en leren in de zorg
Wanneer: maandag 21 oktober
Waar: op Kozijnenhoek 80 in Rucphen

Sara Huishoudelijke hulp

Vivamus vel ultrices justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Sara