Werken bij TWB

Als TWB medewerker kom je dagelijks bij onze cliënten achter de voordeur. Je komt in verschillende situaties en hierdoor wordt er steeds iets anders van je verwacht. Dit vraagt om professionaliteit, flexibiliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij TWB krijg je de kans om jouw talent te laten zien en door te groeien.

Het team van Werving & Selectie bestaat uit 5 Recruiters die dagelijks op zoek zijn naar enthousiaste nieuwe collega’s. Natuurlijk is het belangrijk dat je over de juiste diploma’s beschikt, maar wij zijn vooral geïnteresseerd in jouw motivatie en competenties. Je voert met ons het eerste kennismakingsgesprek en bij een positieve uitkomst maak je nader kennis met de organisatie en collega’s.

Ook wanneer je al werkzaam bent bij TWB blijven we graag in gesprek met je over je werkzaamheden en ambities. Je thuis voelen binnen de organisatie waar je werkt, een afwisselende baan en met plezier naar je werk gaan is ontzettend belangrijk! Wij luisteren naar onze medewerkers en bespreken samen welke functie en dienstverband het meest passend is.

Flexibel werken zoals het jou uitkomt?

TWB Thuiszorg met Aandacht beschikt over een interne flexpool, die bestaat uit een groot aantal flexibele medewerkers en vakantiekrachten. Gedurende het hele jaar, maar voornamelijk tijdens vakantieperiodes, maakt TWB gebruik van deze flexibele medewerkers. Als medewerker van de flexpool heb je absolute vrijheid en kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Je ontvangt van ons een 0-urencontract (oproepovereenkomst) en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Zo kun je je werk afstemmen op je privé situatie of naast je studie een centje bijverdienen en ervaring opdoen.

Kijk snel bij onze vacatures of wij een passende functie voor jou beschikbaar hebben!

Staat er nu niks voor jou tussen, of wil je graag in gesprek over de mogelijkheden? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar werken@twb.nl. Of bel ons op 088-5602002.

Bekijk al onze vacatures

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan al onze vacatures en solliciteer direct.

Leren bij TWB

Heb jij interesse om in de zorg te werken, maar heb je nog geen zorgdiploma? Wil je daarnaast niet meer naar school, maar meteen leren in de praktijk? Ben jij leergierig, zelfstandig en sta je sterk in je schoenen? Dan is ‘Samen Leren in de Wijk’ bij TWB iets voor jou! 

Wil je leren in de praktijk?
Bij TWB is het mogelijk een opleiding te volgen waar jij regie hebt over je eigen leerproces. Als collega in opleiding leer je in de praktijk en bepaal jij je eigen tempo. Deze vorm van leren noemen wij ‘Samen Leren in de Wijk’. De basis voor deze onderwijsvorm zijn jouw talenten en de situaties die je in de praktijk tegenkomt. Vanaf je eerste werkdag kom je bij cliënten thuis, die jouw hulp nodig hebben. Over de vraagstukken uit je eigen praktijk haal je kennis in de leerwerkplaatsen. In deze leerwerkplaatsen krijg je professionele begeleiding van docenten, coaches en vakspecialisten gericht op jouw vragen en je persoonlijke ontwikkeling. Zo leren we van en met elkaar!

Deze manier van leren doen we samen met de zorgorganisaties Surplus en DAT. Je ontvangt aan het einde van je opleiding een erkend mbo-diploma.

Ben je nieuwsgierig geworden?
 Je bent altijd van harte welkom om mee te lopen in de praktijk of een kijkje te komen nemen op één van de leerwerkplaatsen. Laat het ons weten via 088 560 2002. Op dit telefoonnummer kun je ons ook bereiken als je meer informatie wil over de verschillende opleidingsmogelijkheden binnen TWB.

Neem een kijkje achter de schermen bij TWB. Samen zorgen we voor een glimlach op het gezicht van onze cliënten. Dit doen we al ruim 100 jaar, dag in dag uit!

Hoe gaat het verder?
Na je aanmelding plannen we een gesprek met je in. Hierbij worden je wensen en de opleidingsmogelijkheden binnen TWB met je besproken. Samen komen we tot een maatwerk oplossing, die past bij jou! Je kunt snel aan de slag in de thuiszorg en je ontvangt direct salaris.


Werken en leren bij TWB met aandacht voor jou en jouw talent!

Sara Huishoudelijke hulp

Vivamus vel ultrices justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Sara