Asset 1

Sensara HomeCare

Lees voor Stoppen

Sensara HomeCare

U woont alleen en wilt zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen, op een veilige en verantwoorde manier. Sensara HomeCare helpt u daarbij. Met een online leefstijlmonitor die uw kinderen, vrienden of buren waarschuwt als er iets met u aan de hand is. Zo kunnen uw geliefden een oogje in het zeil houden, ook als zij niet fysiek aanwezig zijn. Dat geeft hun meer rust en u meer zelfstandigheid.

Voorkomen is beter dan genezen
Sensara HomeCare attendeert u ook op mogelijke gezondheidsrisico’s zoals toenemend valgevaar of kans op uitdroging in de zomer. Door het vroegtijdig signaleren van dergelijke risico’s beperkt u onveilige situaties tot een minimum. Zo behoudt u maximale zelfstandigheid.

Hoe werkt Sensara?
Sensara HomeCare is makkelijk te installeren en te gebruiken. De sensoren in uw huis leren uw dagelijkse patroon herkennen en maken een overzicht van uw dagelijkse activiteiten. Dit is in een (beveiligde) app te zien. De intelligente software slaat alleen alarm als dat écht nodig is, bij afwijkingen in uw dagelijks ritme. Op die manier worden uw kinderen, vrienden of buren zo min mogelijk belast.

Wat zijn de kosten?
De kosten van Sensara HomeCare zijn afhankelijk van uw situatie. Onze medewerkers van Klant en Service helpen u graag verder.

Sensara HomeCare aanvragen?
Voor meer informatie over Sensara HomeCare kunt u ook terecht op www.sensara.eu.

 

Tekstgrootte aanpassen
Taal aanpassen