Hulpmiddelen
Medipoint | TWB Thuiszorg met Aandacht

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Dan kunt u deze eenvoudig lenen of huren bij Medipoint | TWB. Of het gaat om advies, lenen, huren of kopen, bij Medipoint | TWB kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daar uitgebreid de tijd voor. U bent van harte welkom in een van onze winkels of u kunt contact opnemen met onze Klantenservice: 088 – 10 20 100.

U krijgt mogelijk een vergoeding via:
Uw zorgverzekeraar
De gemeente
10% korting voor cliënten en medewerkers van TWB
maar liefst 15% korting voor leden van de Kruisvereniging
Direct online bestellen? Ga naar onze webshop.

 

 

 

Ons assortiment

Mobiliteitsproducten

Krukken
Rollators
Rolstoelen
Scootmobielen
Meer..

Producten voor Zelfstandig wonen

Sta-op stoelen
Bedden
Matrassen
Douche- en toilethulpmiddelen
Meer..

Fit en Gezond producten

Hometrainers
Infraroodproducten
Braces
Meer..

Ouder en Kind producten

Kraamproducten
Borstkolven
Babycomfort
Meer..

Lenen

Via de basisverzekering van uw zorgverzekeraar kunt u 26 weken lang kosteloos een aantal hulpmiddelen lenen wanneer u deze nodig heeft. Bijvoorbeeld een hoog-laag bed, een rolstoel of een douchestoel. Loophulpmiddelen vallen niet onder de basisverzekering, deze kunt u wel gratis lenen als u lid bent van De Kruisvereniging.

Loophulpmiddelen via De Kruisvereniging Brabant

Loophulpmiddelen (rollator, looprek, krukken en vier/driepoot) zijn tijdelijk te leen voor leden van de Kruisvereniging. U kunt deze hulmiddelen lenen bij de Medipoint | TWB winkels in Bergen op Zoom en Roosendaal. Ook op een aantal Dagbesteding locaties van TWB zijn de loophulpmiddelen voor leden gratis af te halen. Het is mogelijk om ter plekke lid te worden van de Kruisvereniging, zodat u direct van deze unieke service gebruik kunt maken. Bekijk de website van de Kruisvereniging voor meer informatie.