Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke Hulp

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor het, korte of lange tijd, niet mogelijk is om (alle) huishoudelijke taken zelf te doen. Als dat bij u het geval is, aarzel dan niet en schakel onze hulp in. Afhankelijk van uw indicatie, wensen en mogelijkheden, kijken we samen naar de beste invulling voor hulp bij uw huishouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Wilt u voor uzelf of een familielid Huishoudelijke Hulp aanvragen? Dan kunt u terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. De gemeente bepaalt op basis van uw gezondheid, beperkingen, financiën en sociale situatie of u in aanmerking komt voor ondersteuning bij uw huishouden. Dit noemt men de indicatiestelling. U kunt bij het Wmo-loket aangeven dat u hulp van TWB Thuiszorg met Aandacht wenst te ontvangen. Wilt u zeker zijn dat één van onze medewerkers bij u aan huis komt, vergeet dan niet uw voorkeur uit te spreken! Voor Huishoudelijke Hulp betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van deze bijdrage is per gemeente verschillend en is afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de eigen bijdrage en andere mogelijkheden om hulp in het huishouden te financieren. 

Bekijk hier de Wmo-loketten van de gemeenten waarin TWB Huishoudelijke Hulp verleent.

Extra Huishoudelijke Hulp en Dienstencheques

Ramen zemen, de was doen, strijken, stofzuigen, boodschappen doen, de bedden verschonen, het eten opwarmen, schoonmaken, de schuur opruimen én tijd voor een praatje. Aanvullende hulp door uw vertrouwde TWB medewerker regelt u al vanaf €5,- per uur met dienstencheques. En u betaalt, dus u bepaalt. Want een beetje extra hulp is een hele zorg minder.

TWB Extra Hulp staat in de regio bekend vanwege haar professionele ondersteuning in de thuissituatie. Een helpende hand wanneer misschien niet meer alles lukt, bij (tijdelijke) problemen in de gezondheid of bij veranderingen in de persoonlijke situatie. Maar ook voor mantelzorgers kan TWB Extra Hulp ondersteuning bieden. 

Meer informatie? Klik hier >>

 

Telefonisch advies van onze klantadviseurs? 

Bel ons via 088 – 560 2000 of vul het onderstaande formulier in.