Dagbesteding biedt een zinvolle en leuke invulling van de dag wanneer u vanwege uw gezondheid of hoge leeftijd weinig zelfstandig buiten de deur komt. Samen met andere deelnemers onderneemt u activiteiten om uw geheugen te trainen, in beweging te blijven en uw dagelijkse vaardigheden te behouden. Dagbesteding werkt daarnaast ook verlichtend voor mantelzorgers, zoals familie of uw partner.

Activiteiten dagbesteding

Handvaardigheid. Bewegen. Wandelen. Samen de krant lezen. Een gezelschapsspel spelen. Dagje meekijken?

Dagbesteding biedt verlichting voor de cliënt én de mantelzorgers. De cliënt kan één of meerdere dagdelen naar de Dagbesteding komen zodat de mantelzorger even tijd heeft voor zichzelf. Kom geheel vrijblijvend een keertje kijken op een van onze locaties en drink een kopje koffie mee. Wilt u meer informatie of u aanmelden voor de dagbesteding? Bel dan ons telefoonnummer: 088 560 2000 of meld u online aan.

Indicatie, kosten en eigen bijdrage

Voor Dagbesteding heeft u een Wmo-indicatie nodig. Indien u hier nog niet over beschikt, kunt u deze aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. In de volgende gemeenten geldt sinds 2017 géén eigen bijdrage voor de Dagbesteding:

  • Roosendaal
  • Moerdijk
  • Halderberge
  • Rucphen
  • Etten-Leur
  • Zundert

Dagbesteding is ook een onderdeel van TWB Extra en particulier in te kopen. Dit reguliere tarief is € 35,- per dagdeel. Dit tarief is exclusief 21% BTW. Cliënten die al zorg van TWB ontvangen via de zorgverzekeraar of gemeente hoeven geen BTW te betalen.

Dagbesteding +

Dagbesteding + is speciaal voor hoger opgeleiden en mensen die geïnteresseerd zijn in uiteenlopende culturele en maatschappelijke onderwerpen. Klik hier voor meer informatie>

Adressen dagbesteding

Zorgboulevard Roosendaal

Oostelijke Havendijk 1

4704 AD Roosendaal

Tel: 088-560 2468

Lindenburg

Lindenburg 12

4707 CR Roosendaal

Tel: 088 – 560 24 69

Halsteren

Kapelaan Molstraat 48

4661 KD Halsteren

Tel: 088 – 560 2465

De Rotselaer

Kloosterstraat 11

4724 EE Wouw

Tel: 088 – 560 2467