Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor het, korte of lange tijd, niet mogelijk is om (alle) huishoudelijke taken zelf te doen. Als dat bij u het geval is, aarzel dan niet en schakel onze hulp in. Afhankelijk van uw indicatie, wensen en mogelijkheden, kijken we samen naar de beste invulling voor hulp bij uw huishouden.

Dagbesteding biedt een zinvolle en leuke invulling van de dag wanneer u vanwege uw gezondheid of hoge leeftijd weinig zelfstandig buiten de deur komt. Samen met andere deelnemers onderneemt u activiteiten om uw geheugen te trainen, in beweging te blijven en uw dagelijkse vaardigheden te behouden.

Op deze pagina vindt u informatie over thuisbegeleiding en wat TWB hierin kan betekenen. Want als mensen door omstandigheden of ziekte in de problemen zijn geraakt, en de grip op het dagelijks leven verliezen, lukt het ze niet altijd om hier zelfstandig weer uit te komen.

De wijkzuster is het aanspreekpunt op het gebied van zorg en welzijn in uw wijk. U kunt met alle vragen over welzijn, zorg en wonen bij de wijkzuster terecht.

De mogelijkheden van thuiszorg zijn enorm. Het kan zijn dat u slechts hulp nodig heeft bij het aantrekken van uw steunkousen of tijdens het wassen. Maar het kan ook zijn dat u hele specifieke verpleegkundige zorg nodig heeft, zoals het verzorgen van uw stoma.

Wij hebben een aantal verpleegkundigen in dienst die gespecialiseerd zijn in de verschillende ziektebeelden. Zij adviseren, ondersteunen en begeleiden cliënten met vragen en/of problemen rondom de ziektebeelden. Van wondzorg tot dementie.

Bij het woord diëtist is overgewicht vaak het eerste waar u aan denkt. Maar een diëtist kan zo veel meer voor u betekenen.

Wanneer de zorg steeds zwaarder wordt en deze niet bij de mantelzorgers belegd kan worden biedt Particuliere Verzorging via TWB Extra uitkomst. Wanneer er nog geen zorgindicatie is of juist als aanvulling op een bestaande zorgindicatie is TWB Extra perfect in te zetten. Ook na ontslag uit het ziekenhuis of wanneer men zich nog onzeker voelt in de thuissituatie biedt Particuliere Verzorging via TWB Extra uitkomst.

Sara Huishoudelijke hulp

Vivamus vel ultrices justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Sara