Thuiszorg met Aandacht

Thuiszorg met Aandacht

Als u voor een korte of langere tijd thuiszorg nodig heeft, wilt u geholpen worden door iemand die bekend is met uw situatie en weet wat haar te doen staat. Of het nu gaat om Verzorging, Verpleging, Huishoudelijke Hulp of Thuisbegeleiding. U bent bij TWB in goede handen.

Bij TWB werken we met kleine, vaste zorgteams. U wordt geholpen door vertrouwde gezichten. Onze professionele medewerkers nemen de tijd om u te helpen waar zij kunnen. Daarnaast hebben zij aandacht voor de kleine dingen die er maar al te vaak toe doen, zoals een praatje en een kopje koffie. 

De mogelijkheden van TWB zijn enorm. Moet u verzorgd worden, op tijd uw medicijnen innemen of is speciale verpleging nodig? De medewerkers van het zorgteam in uw wijk kunnen u helpen. De Wijkverpleegkundige is uw vaste contactpersoon en heeft een open oog en luisterend oor voor uw verhaal. Zij kan, in voorkomende gevallen, uw huisarts, specialist of vertrouwenspersoon inschakelen.

Heeft u vragen over het aanvragen van zorg? De benodigde informatie leest u hier. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen onze medewerkers van Klant & Service u graag verder.