Asset 1

Verzorgende

Verzorgende

Jouw functie
Als verzorgende niveau 3 bij TWB verleen je samen met jouw team van collega helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen zorg achter de voordeur bij onze cliënten thuis. Je ondersteunt o.a. ouderen en chronisch zieken bij de dagelijkse ADL verzorging. Je verricht een aantal verzorgende handelingen, die bijvoorbeeld te maken hebben met medicatie en wondverzorging. Als verzorgende heb je aandacht voor de kleine dingen die de cliënt het gevoel van aandacht geven. Je maakt deel uit van het alledaagse leven van cliënten en maakt voor hen een echt verschil.

Jouw werkdag
In de ochtend- of avond start jouw dienst, je gaat op de fiets, scooter of auto naar je eerste cliënt. Je kijkt hoe het met haar gaat en verleent de basiszorg die beschreven staat in het zorgplan. Ondertussen bespreken jullie hoe het weekend van mevrouw is geweest. Na een lekker kopje koffie noteer je de bijzonderheden in het zorgplan en vervolg je je route naar de volgende cliënt. Gedurende je route bezoek je tussen de 10 en 15 cliënten.

Wat het werken als verzorgende zo bijzonder maakt is dat iedere werkdag er anders uitziet. Een diversiteit aan cliënten stroomt in en uit zorg, waardoor je route iedere dag anders kan zijn. Ook kun je tijdens je route voor diverse uitdagingen komen te staan, die je zelfstandig of met behulp van collega’s op kan lossen.

Bij TWB draait alles om mensenwerk. Aandacht voor elkaar vinden wij belangrijk. Je werkt zelfstandig achter de voordeur bij onze cliënten en maakt je deel uit van een team van ongeveer 15 medewerkers. Dit zijn je collega’s op wie je ten alle tijden terug kunt vallen en met wie je eens in de 6 weken een teamoverleg hebt.

Als verzorgende bij TWB ben jij het lichtpunt in de dag van onze thuiswonende ouderen. Dankzij jouw hulp kunnen onze cliënten in hun eigen leefomgeving oud worden.

Waarom is dit jouw ideale baan?

  • Diverse contracturen mogelijk ( 0-24 uur)
  • Altijd werk dichtbij huis
  • Vrijheid van het zelfstandig werken, maar toch in teamverband
  • Geen werkdag is hetzelfde
"

Bij TWB kan ik mezelf in mijn eigen tempo ontwikkelen.

Jacky - verzorgende
"

Doorgroeien?
Hieronder vind je alles over de opleidingsmogelijkheden binnen TWB en de functies waar jij naartoe kunt groeien!

Tekstgrootte aanpassen