Asset 1

Extra hulp en ondersteuning

Lees voor Stoppen

Extra hulp en ondersteuning

Langer op de been met deze bewegingsoefeningen

Ondersteun uw weerstand door gezonde voeding
Wanneer u meer informatie wilt over gezonde voeding om uw weerstand te ondersteunen kunt u contact opnemen met onze diëtisten. Zij kunnen u ook voedingsadvies geven wanneer u herstelt van het coronavirus.

Meer informatie over onze diëtisten vindt u hier.

Welke corona-steunpunten zijn er in deze regio?
Valt u (dagelijkse) ondersteuning weg door het coronavirus? Meldt u zich dan bij het corona-steunpunt in uw gemeente. Het corona-steunpunt is er ook voor inwoners die in deze moeilijke tijd initiatieven willen opzetten om anderen te helpen en ergens tegen aanlopen.

Stel, het lukt even niet meer met de dagelijkse beslommeringen. Bijvoorbeeld de boodschappen, menselijke aandacht, een uurtje oppassen op de kinderen of wat dan ook. Of u heeft een goed idee om anderen te helpen maar u mist net dat ene contact. Dan kunt u bellen naar het corona-steunpunt in uw gemeente. Via dit steunpunt worden inwoners in contact gebracht met iemand die kan helpen. Soms is dat een professionele zorgverlener. Maar het kan ook een van de vele medemensen in de gemeente zijn, die graag de helpende hand willen bieden.

Tekstgrootte aanpassen