Asset 1

Binnen 24 uur een baan

Lees voor Stoppen

Binnen 24 uur een baan die bij jou past? Loop een dag mee en word onze nieuwe collega!

TWB Thuiszorg met Aandacht organiseert een uniek evenement dat je niet mag missen als je op zoek bent naar een baan in de thuiszorg! Tijdens het event kun je op een snelle manier kennis maken met de mogelijkheden binnen TWB. Ga op speeddate, ontdek de verschillende functies en loop een dag mee in de praktijk. Is er sprake van wederzijdse liefde? Dan loop jij aan het eind van de dag met een arbeidscontract de deur uit! Ook wanneer je nog niet over de juiste diploma’s beschikt ben je van harte welkom!

Voor wie: voor iedereen met interesse in werken en leren in de zorg
Wanneer: dinsdag 11 februari 2020
Waar: Belder 2-4, Roosendaal

We gaan om 13.00 uur van start. Het event duurt tot ongeveer 17.00 uur. Vergeet ook zeker niet je CV mee te nemen!

  • We starten met een algemene introductie: wie is TWB, wat doen we, wat kun je van ons verwachten als je bij ons in dienst komt en hoe ziet een werkdag er bij ons uit.
  • Korte pauze waarin je voor jezelf kunt bepalen in welke functie je interesse hebt.
  • Opsplitsen in kleinere groepen: hierbij wordt inhoudelijke informatie verstrekt over de desbetreffende functie (functie eisen, werktijden, contractvormen etc.).
  • Gezamenlijke pauze: de lunch wordt verzorgd.
  • Speeddates: 1 op 1 met een recruiter en zorgmanager of teamleider. Zorg ervoor dat je je CV niet vergeet!
  • Zijn wij een match? Dan plannen we een dagje meelopen in de praktijk of volgt het arbeidsvoorwaardengesprek!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar collega’s voor Hulp bij het Huishouden (HbH) en collega’s voor onze V&V (Verpleging en Verzorging) teams. Dus vanaf Helpende niveau 2 tot en met Wijkverpleegkundige niveau 5. Wanneer je nog niet over de juiste diploma’s beschikt bieden we de mogelijkheid om te starten met een opleiding. Heb jij tussen onze vacatures een functie gezien die niet binnen HbH of V&V valt? Ook dan ben je van harte welkom!

Tekstgrootte aanpassen